14 Ocak 2019 Pazartesi

Hayal et,Keşfet,Gez,Yorumla


 Yeni ülkeler, şehirler gezip görme isteğimizin ulaşılması güç bir maliyet getireceğini düşünürüz.Halbuki güzel bir araştırma ile hayalini kurduğumuz yerleri, kendi yaptığımız programlarla keşfetmemiz mümkündür. Tur şirketlerinin fiyatlarına ve programlarına bağlı kalmaksızın istediğiniz her yeri, istediğiniz gibi gezebilirsiniz."Yaşamak için gez" bloğumda gezip gördüğüm yerler ve önemli rotalar hakkında paylaşımlar yapacağım.
Yaptığım paylaşımlarda yer alan fotoğraflar tarafımdan çekilmiştir. Ben yazar değilim, buradaki amacım gezip gördüğüm yerlerin kültürü,gezilecek görülecek yerleri hakkında birikimlerimi sizlerle paylaşmak. Umarım yazılarım ve çektiğim fotoğraflarımla, içinizde yeni yerleri gezip,görme arzusunu uyandırabilirim. Gezmenin, kişinin hoşgörüsünü,yaratıcı yanını ve duyarlılığını arttırdığını düşünen bir insan olarak yaptığım paylaşımlarla  sizlere  merhaba diyorum.

2 yorum:

  1. Sevgili arkadaşım...Blog'unu merakla izleyeceğim. Gezdiğin yerleri yazıların ve fotoğraflarınla çok güzel anlatacağına eminim.Kolay gelsin.

    YanıtlaSil
  2. Teşekkürler sevgili arkadaşım.Teşvik edici güzel sözlerine layık olmaya çalışacağım.

    YanıtlaSil